Octubre 07, 2020

Translink Corporate Finance ha actuat com a assessor financer de CMAI Group en l’adquisició de Portes Sanrafael i Portes Castalla

Translink Corporate Finance ha assessorat CMAI Group, líder francès en disseny, fabricació i comercialització de portes d’armari i mobles d’interiorisme a mida, en l’adquisició del 100% de Puertas Sanrafael i Puertas Castalla, els principals fabricants espanyols de portes d’interior propietat del mateix grup d’accionistes privats.

 

Fundat el 1981 i amb seu a prop de Nantes a França, els productes de CMAI Group es fabriquen en 4 plantes de producció i es distribueixen sota una sèrie de marques pròpies (Sogal, Agem, Kendoors, Iliko, entre d’altres) a través d’una àmplia gamma de canals (que abasten més de 3.800 punts de venda a França).

Els ingressos de CMAI Group es divideixen entre (i) portes d’armari a mida (65%), el mercat central històric de Grup (clar líder de mercat a França amb 40% de participació de mercat), (ii) productes adjacents (10%), principalment solucions d’armaris interiors i separadors d’ambients, i (iii) productes de disseny d’interiors a mida (aproximadament un 25% de les vendes a través de més de 50.000 projectes a l’any), on el Grup també és líder del mercat a França. El Grup genera vendes i EBITDA de resp. 100 milions d’euros i 15 milions d’euros i dóna feina a uns 750 FTE.

CMAI Group està controlat des de març de 2018 pel seu equip de gestió i Intermediate Capital Group (accionista majoritari).

Fundada el 1986, Sanrafael desenvolupa, produeix i comercialitza a una xarxa de distribuïdors, revenedors i instal·ladors, a Espanya i internacionalment, portes interiors decoratives de tot tipus d’acabats d’alta gamma, en mesures estàndard i a mida, destinades a entorns residencials o terciaris. La Companyia genera unes vendes i un EBITDA de 25 M € i 4,3 M €.

Fundada el 1989, Castalla desenvolupa, fabrica i comercialitza a Espanya i internacionalment portes interiors decoratives d’acabat mig i alt, destinades a l’entorn residencial, a través de distribuïdors especialitzats o distribució de bricolatge. La Companyia genera unes vendes i un EBITDA de 17 M € i 1,9 M €

Aquesta fusió crea un nou Grup Europeu, amb 1.100 empleats i una facturació consolidada de prop de 140 milions d’euros (2019). Permetrà CMAI adquirir els coneixements i els recursos necessaris per seguir la seva estratègia de creixement en el camp de les portes interiors a França, iniciada amb èxit el 2018.

José María Banús, Soci de Translink a España, i Jacques Halpérin, Soci de Translink s Bèlgica, han participat en l’operació com a assessors financers de el CMAI Group.

WindCorp Translink is a Corporate Finance firm that provides financial services to both national and international companies either listed or in the midmarket segment.

©2019 WindCorp Translink. All rights reserved.

Head Office

Avda. Diagonal 453 bis, 1º
08036 Barcelona
Phone: (+34) 93 419 49 00
Fax: (+34) 93 439 91 24
Email: windcorp@windcorp.net