Novembre 01, 2019

Translink Director’s Meeting October 2019

Els passats 25, 26 i 27 d’octubre va tenir lloc a la ciutat de Venècia l’útim Translink director ‘s Meeting 2019 que va comptar amb l’assistència de més de 70 representants de 20 oficines de les que Translink Corporate Finance té a tot el món..

L’esdeveniment va comptar amb la presència i participació activa dels socis de WindCorp Translink Narcís Marfà, José M. Banús i Josep Pere Gutiérrez, així com del Director, Rubén Sánchez.

Durant el primer dia, que es va desenvolupar a l’oficina de Confindustria a Venècia, Translink va organitzar una taula rodona moderada per Otello Dalla Rosa, director gerent de Euromeccanica, amb el tema «Créixer a nivell nacional i global a través de les fusions i adquisicions. Oportunitats de desenvolupament per als negocis italians «.

La conferència, a la qual van assistir nombrosos empresaris de la regió italiana de Vèneto, va ser una gran oportunitat per tenir una visió general de la situació econòmica mundial i oferir oportunitats per al desenvolupament local i internacional de les empreses italianes a través d’operacions de M&A.

A la fi de la reunió els empresaris van tenir l’oportunitat de conèixer en persona als actuals socis internacionals de Translink.

El segon dia es va caracteritzar per la reunió semestral en la qual els socis van subratllar la tendència de creixement de l’panorama comercial global actual, des del punt de vista de cada país, amb els elements rellevants de canvi en relació amb l’àrea comercial i els sectors a desenvolupar.
A la tarda, els grups industrials individuals d’Automoció, Logística i Transport, TIC, Fabricació i Distribució i Alimentació es van reunir per presentar novetats sobre els seus desenvolupaments, debatre estratègies i establir les bases per a futures oportunitats de negocis.

L’últim dia es va dedicar per complet als One to One meetings entre els representants de 20 oficines internacionals de Translink.

Cada soci, en funció de les diferents àrees i sectors del seu país, es va reunir amb el seu homòleg per debatre i analitzar les possibles oportunitats en els acords transfronterers i les noves estratègies per al desenvolupament comercial.

Durant l’útima nit es van lliurar els premis Best Deal Awards a les oficines de Translink a França i Sud-àfrica per l’acord Veolia / DCLM (Veolia va adquirir una participació majoritària en DCLM) en què van participar.

WindCorp Translink is a Corporate Finance firm that provides financial services to both national and international companies either listed or in the midmarket segment.

©2019 WindCorp Translink. All rights reserved.

Head Office

Avda. Diagonal 453 bis, 1º
08036 Barcelona
Phone: (+34) 93 419 49 00
Fax: (+34) 93 439 91 24
Email: windcorp@windcorp.net