Juny 10, 2019

WindCorp Translink ha assessorat a Nazca Capital en l’adquisició d’una participació del 85% de l’empresa biofarmacèutica Diater al grup Farmacèutic Ferrer

Amb aquesta operació, valorada en 45 milions d’euros, Nazca Capital s’incorpora a la participació accionarial de Diater amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement i expansió a nous mercats en tot el món.

 

Nazca Capital és una empresa espanyola de gestió de capital privat que inverteix en empreses mitjanes espanyoles no cotitzades (vendes entre 30 i 200 milions d’euros), a través de l’adquisició d’accions i augments de capital. Aquesta és la cinquena operació del Fons Nazca IV, creat el 2017 amb 275 milions d’euros sota gestió, per a invertir en ‘pimes’ per la gestora de Private Equity que dirigeixen Carlos Carbó i Álvaro Mariátegui.

Diater és una biofarmacèutica espanyola pionera en el tractament de l’al·lèrgia amb immunoteràpia.  L’empresa es va fundar el 1999 i en aquests 20 anys de trajectòria s’ha especialitzat en la fabricació de productes de diagnòstic i tractament d’immunoteràpia per malalties al·lèrgiques. Diater va assolir un volum de vendes de 17 milions d’euros i un EBITDA de 5 milions d’euros al tancament de 2018 i espera assolir unes vendes de 20 milions d’euros el 2019.

Aquesta nova etapa suposa per a Diater una oportunitat de «potenciar el seu creixement» a través de noves inversions per a ampliar la seva capacitat, reforçar la seva àrea de producció i impulsar la innovació R+D i el desenvolupament de nous productes de diagnòstic i tractaments.

 

En aquesta operació WindCorp Translink ha assessorat a Nazca Capital, juntament amb PWC i Herbert Smith, mentre que la consultora Deloitte ha assessorat als venedors.

WindCorp Translink is a Corporate Finance firm that provides financial services to both national and international companies either listed or in the midmarket segment.

©2019 WindCorp Translink. All rights reserved.

Head Office

Avda. Diagonal 453 bis, 1º
08036 Barcelona
Phone: (+34) 93 419 49 00
Fax: (+34) 93 439 91 24
Email: windcorp@windcorp.net