WINDCORP

News & Views

.

Translink Corporate Finance ha actuat com a assessor financer de Fielmann AG en l’adquisició d’una participació del 80% de Òptica del Penedès (Òptica Universitària)

Desembre 17, 2020
Translink Corporate Finance ha assessorat Fielmann AG, una empresa familiar alemanya que cotitza en borsa líder en la producció i comercialització d’ulleres graduades, ulleres especials, ulleres de sol, lents de contacte i disseny de complements òptics, en l’adquisició del 80% de Òptica del Penedès (Òptica Universitària), la tercera cadena detallista d’òptica d’Espanya.

Translink Corporate Finance ha actuat com a assessor financer de CMAI Group en l’adquisició de Portes Sanrafael i Portes Castalla

Desembre 30, 2019
Translink Corporate Finance ha assessorat CMAI Group, líder francès en disseny, fabricació i comercialització de portes d’armari i mobles d’interiorisme a mida, en l’adquisició del 100% de Puertas Sanrafael i Puertas Castalla, els principals fabricants espanyols de portes d’interior propietat del mateix grup d’accionistes privats.

WindCorp Translink ha actuat com a assessor financer d’ OMB Self Storage, S.L. (Oh My Box!) en la venda del 100% del capital a Safestore Holdings.

Desembre 30, 2019
Amb aquesta operació, Safestore Holdings, líder britànic en el lloguer de trasters a empreses i particulars, ha irromput a Espanya amb la compra per 17.250.000 d’euros d’OMB Self Storage, una empresa catalana que compta amb quatre centres d’emmagatzematge al centre de Barcelona.

WindCorp Translink ha actuat com a assessor financer de Masvoz en la venda del 100% a Enreach Spain, S.L.U.

Desembre 23, 2019
Amb aquesta operació, Masvoz, l’operador especialitzat en solucions de comunicacions al núvol per a empreses a Espanya, s’integra en el grup Enreach, proveïdor europeu de comunicacions unificades (UCaaS) de ràpida expansió.

Translink Director’s Meeting October 2019.

Novembre 01, 2019
Els passats 25, 26 i 27 d’octubre va tenir lloc a la ciutat de Venècia l’útim Translink director ‘s Meeting 2019 que va comptar amb l’assistència de més de 70 representants de 20 oficines de les que Translink Corporate Finance té a tot el món.

WindCorp Translink ha assessorat a Nazca Capital en l’adquisició d’una participació del 85% de l’empresa biofarmacèutica Diater al grup Farmacèutic Ferrer.

Juny 10, 2019
Amb aquesta operació, valorada en 45 milions d’euros, Nazca Capital s’incorpora a la participació accionarial de Diater amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement i expansió a nous mercats en tot el món.

La Carta d’Intencions, un document clau en operacions de compravenda d’empreses o actius.

Març 18, 2019
Quines són les seves principals funcions, quins punts ha de plasmar, i per què és convenient formalitzar-la a l’inici d’un procés de negociació entre comprador i venedor.

WindCorp Translink is a Corporate Finance firm that provides financial services to both national and international companies either listed or in the midmarket segment.

©2019 WindCorp Translink. All rights reserved.

Head Office

Avda. Diagonal 453 bis, 1º
08036 Barcelona
Phone: (+34) 93 419 49 00
Fax: (+34) 93 439 91 24
Email: windcorp@windcorp.net
>