.

CASOS D’ÈXIT

Assessors en la venda de Green Power Monitor a la multinacional noruega DNV-GL, un dels líders mundials en certificació (TIC)

 

GPM és una companyia fundada a Barcelona l’any 2003 per cinc enginyers de telecomunicacions de la Universitat La Salle de Barcelona. Està especialitzada en la monitorització de plantes solars fotovoltaiques, permetent a l’explotador gestionar-les en temps real i proporcionant-li totes les eines per optimitzar el rendiment de les seves instal·lacions.

DNV GL Business Assurance es una entitat de certificació líder a nivell mundial. A través de la certificació, avaluació i formació asseguren el resultat dels productes, processos i organitzacions dels seus clients.

El principal objectiu de la transacció va ser identificar el player adequat perquè GPM pogués donar el salt definitiu al mercat global i facilitar a DNV-GL una posició preeminent e independent en el sector de l’energia renovable.

Juan Carlos Arevalo, CEO de Green Power Monitor, va declarar: “DNV-GL va saber valorar la cohesió de l’equip directiu, el model de negoci, el grau de penetració en el mercat i la nostra independència”.

Per una altra banda, Narciso Marfá, assessor principal de la transacció, va destacar: “El procés de venda va estar molt treballat degut a la novetat del servei/producte que proporcionava GPM i la poca historia que tenia el sector de les energies renovables”.

 

VALOR WINDCORP

o    La comprensió del negoci i dels productes de GPM i l’empatia amb l’equip directiu/propietat de la companyia van ser clau per a posar en valor les seves solucions amb el comprador DNV-GL.
o    La fluida comunicació entre les parts coordinant els diferents equips d’assessors va ser clau per a l’èxit de l’operació.

.

KEY CONTACT

NARCISO MARFÁ  SOCI

T: (+34) 93 419 49 00
nmarfa@windcorp.net

CASOS D’ÈXIT

Llegiu més casos rellevants de transaccions corporatives

.

WindCorp Translink is a Corporate Finance firm that provides financial services to both national and international companies either listed or in the midmarket segment.

©2019 WindCorp Translink. All rights reserved.

Head Office

Avda. Diagonal 453 bis, 1º
08036 Barcelona
Phone: (+34) 93 419 49 00
Fax: (+34) 93 439 91 24
Email: windcorp@windcorp.net