.

CASOS D’ÈXIT

Assessors en la venda de Polymita Technologies a la multinacional nord-americana Red Hat, líder mundial en tecnologia Open Source

 

Polymita Technologies és una start-up fundada a Barcelona l’any 2002 per Erik Brieva i Luis Ignacio Cortes, especialitzada en software i solucions per la gestió de processos d’negoci- BPM que permet als usuaris empresarials convertir-se en agents del canvi en les seves organitzacions. L’empresa és considerada en el quadrant màgic de Gartner “com una empresa visionària.”

Red Hat és una empresa tecnològica nord-americana líder mundial en Open Source i proveïdor de Linux, amb més de 3.200 treballadors i una facturació en el moment de l’operació de 1.300 milions de dòlars.

El principal objectiu de la transacció va ser sumar la potent tecnologia de Polymita al portafoli de productes i solucions de Red Hat, permetent potenciar el sistema Cloud de Polymita en el mercat internacional i mantenint el 100% de la seva plantilla.

Craig Muzilla, vicepresident i director general de middleware en Red Hat, declara: “La capacitat de canviar ràpidament és una necessitat pels negocis en l’entorn empresarial actual. Les organitzacions que no posen facilitats als usuaris perquè modifiquin ràpidament i eficaçment els seus processos de negoci automatitzats perden la facultat de romandre àgils, competitius i rellevants.”

D’altra banda, Josep Pere Gutiérrez, assessor principal de la transacció, destaca: “El procés d’adquisició va ser molt competitiu des de l’inici, tenint en compte el gran nombre d’empreses multinacionals interessades a adoptar la tecnologia i el talent de Polymita, sent finalment Red Hat l’empresa escollida.”

 

VALOR WINDCORP

o   El treball mà a mà amb l’equip directiu de Polymita Technologies. Des de la fase inicial de la transacció, cerca de possibles targets, recepció d’ofertes i la selecció dels diferents candidats amb els que dur a terme les negociacions, fins al tancament definitiu de l’operació Red Hat.

.

KEY CONTACT

JOSEP PERE GUTIÉRREZ  SOCI

T: (+34) 93 419 49 00
jpgutierrez@windcorp.net

CASOS D’ÈXIT

Llegiu més casos rellevants de transaccions corporatives

.

WindCorp Translink is a Corporate Finance firm that provides financial services to both national and international companies either listed or in the midmarket segment.

©2019 WindCorp Translink. All rights reserved.

Head Office

Avda. Diagonal 453 bis, 1º
08036 Barcelona
Phone: (+34) 93 419 49 00
Fax: (+34) 93 439 91 24
Email: windcorp@windcorp.net