.

CASOS D’ÈXIT

Assessors de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona en la venda del 100% de les accions d’Hospital de Nens a HM Hospitales

Amb aquesta operació, HM Hospitales adquireix l’Hospital de Nens de Barcelona amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement a Espanya i especialment a Catalunya.

 

Hospital de Nens de Barcelona, hospital pediàtric amb més de 100 anys d’història situat a Barcelona, és un dels centres pioners en assistència, formació i investigació en l’àmbit pediàtric. Ofereix la majoria de les especialitats mèdiques i quirúrgiques, inclosos els serveis ambulatoris i urgències.

HM Hospitales, grup hospitalari privat amb 20 hospitals i 21 policlínics, amb presència en la majoria de les regions a Espanya. El grup hospitalari espanyol ja compta amb tres centres a la capital catalana, després d’adquirir la Clínica Delfos el 2018 i fer-se amb la majoria del capital de la Clínica Sant Jordi al primer trimestre de 2019. Les vendes del Grup van ascendir a 415M d’euros al tancament de l’exercici de 2018.

Amb l’adquisició de l’Hospital de Nens de Barcelona, HM Hospitales potencia encara més el seu creixement inorgànic a Espanya (10 adquisicions en els últims 5 anys) i augmenta la seva presència a Catalunya, on ara posseeixen i operen 3 hospitals.

 

VALOR WINDCORP

o    WindCorp ha aportat la seva experiència sectorial a la Fundació Hospital de Nens de Barcelona, assessorant el seu patronat en cada una de les parts de la transacció.

.

KEY CONTACT

JOSÉ M. BANÚS  SOCI

T: (+34) 93 419 49 00
jmbanus@windcorp.net

CASOS D’ÈXIT

Llegiu més casos rellevants de transaccions corporatives

.

WindCorp Translink is a Corporate Finance firm that provides financial services to both national and international companies either listed or in the midmarket segment.

©2019 WindCorp Translink. All rights reserved.

Head Office

Avda. Diagonal 453 bis, 1º
08036 Barcelona
Phone: (+34) 93 419 49 00
Fax: (+34) 93 439 91 24
Email: windcorp@windcorp.net