.

ABOUT

WindCorp Translink és una firma que ofereix serveis de Corporate Finance a companyies familiars i cotitzades, donant suport als nostres clients, des de l’inici fins al tancament de la transacció, aportant la nostra especialització, i coneixement de la indústria i el mercat, local i global, recolzats amb els millors mitjans disponibles.

Fundada en 1989, WindCorp Translink és una companyia independent propietat dels socis que la integren.

L’activitat de WindCorp Translink en Corporate Finance inclou l’assessorament en processos de fusions i adquisicions, valoracions independents de companyies i reestructuracions financeres. Hem assessorat empreses de múltiples sectors d’activitat i hem tancat més de 250 transaccions des de la fundació de la firma.

WindCorp és membre en exclusiva per a Espanya de l’aliança Translink Corporate Finance, xarxa internacional independent de Corporate Finance amb presència en més de 30 països a Europa, els Estats Units, Latam i Àsia, i un equip humà de més de 600 professionals.

.

“Som un equip cohesionat que actua amb rigor en la cerca de l’excel·lència amb agilitat i decisió a l’hora d’aconseguir els objectius dels nostres clients.”

NARCISO MARFÁ SOCI

.

VALORS WINDCORP

.

Una relació de confiança
sòlida i duradora

La  generació  de  confiança és el pilar fonamental del nostre treball.
Ens basem en la transparència, en l’intercanvi d’informació i en la contínua col·laboració amb el client des del primer dia, amb l’objectiu d’aconseguir una relació professional, propera i sincera.

.
.

Som una firma de
referència en el sector

WindCorp Translink s’ha posicionat com una firma de referència en el mercat espanyol de fusions i adquisicions en el segment del middle market, on ha tancat més de 250 transaccions, tant amb companyies espanyoles com amb multinacionals.

.

Coneixement profund de
diferents sectors

Els professionals de WindCorp Translink compten amb un alt grau de coneixement en l’assessorament financer en processos de fusions i adquisicions d’empreses de diferents sectors, que ve acompanyat d’una experiència professional mitjana de 20 anys la qual permet entendre les necessitats dels nostres clients i proposar les solucions adequades.

.

La nostra independència,
un pilar fonamental

Som una firma gestionada pels seus socis i, per tant, no condicionada per conflictes d’interès derivats d’altres activitats o serveis professionals. Aquesta independència ens permet oferir un servei orientat a maximitzar el valor en cada transacció pels nostres clients i poder centrar-nos en defensar únicament els seus interessos.

.

L’excel·lència ens impulsa
a ser millor

La qualitat dels nostres serveis en totes les nostres àrees d’actuació està garantida pel talent del nostre equip humà que s’aplica amb passió, esforç i determinació en cada projecte. L’excel·lència ens impulsa a ser millor cada dia, reptant-nos a créixer i buscar sempre la manera de millorar i fer les tasques amb la màxima qualitat possible.

.
.

Màxima discreció i confidencialitat

Tant els socis de la firma, com l’equip de professionals que treballa en ella, actuen amb la absoluta discreció i confidencialitat que aquest tipus de projectes requereixen. De la mateixa manera, totes les nostres actuacions estan basades en un profund sentit ètic, des del moment en que cada membre de l’equip pren les seves decisions, fins a la manera en què es tracta a cada client.

WindCorp Translink is a Corporate Finance firm that provides financial services to both national and international companies either listed or in the midmarket segment.

©2019 WindCorp Translink. All rights reserved.

Head Office

Avda. Diagonal 453 bis, 1º
08036 Barcelona
Phone: (+34) 93 419 49 00
Fax: (+34) 93 439 91 24
Email: windcorp@windcorp.net