.

CASOS D’ÈXIT

Assessors de Masvoz en la venda del 100% a Enreach Spain, S.L.U.

Amb aquesta operació, Masvoz, l’operador especialitzat en solucions de comunicacions al núvol per a empreses a Espanya, s’integra en el grup Enreach, proveïdor europeu de comunicacions unificades (UCaaS) de ràpida expansió.

 

Masvoz fundada el 2002, és un operador de telecomunicacions que desenvolupa i comercialitza serveis i solucions de comunicacions intel·ligents per a empreses, sota un model cloud de pagament per ús i adaptables a companyies de totes les mides, incloent-hi VoIP (protocol de veu sobre Internet) i comunicacions en el núvol, una àrea en la qual té un extens catàleg i que s’ha convertit en una referència de mercat. El grup, amb seu a Barcelona, ​​compta actualment amb una plantilla de 70 empleats i més de 1.500 clients.

Alfred Nesweda, CEO de Masvoz, ha declarat: «Estem entusiasmats de formar part d’Enreach, un soci fort que comparteix el nostre enfocament en la comunicació eficient com una forma d’enriquir les relacions. En Masvoz, oferim solucions de comunicacions intel·ligents que ajuden a les empreses a créixer, ser més flexibles i eficients i comunicar-se de manera més efectiva. La integració en Enreach facilitarà encara més el creixement dels nostres clients. Esperem donar forma al futur junts i aconseguir el màxim èxit a Espanya i en els mercats europeus.»

Enreach és un grup líder europeu especialitzat en comunicació unificada propietat de l’empresa de capital privat Waterland. La companyia ofereix una cartera completa de productes, serveis i solucions en comunicació, col·laboració i connectivitat, integrant-los en sistemes comercials de totes les formes i mides.

Waterland també ha donat suport altres adquisicions de Enreach, inclosa l’empresa danesa M Mobility i el grup holandès Crystal Networks l’octubre de 2019, seguint una estratègia de compra i ampliació de la seva cartera d’infraestructures TIC en el sector tecnològic.

Algunes dades de l’operació

Al 2018, Masvoz va assolir un volum de vendes de 22 milions d’euros i un EBITDA de 3,5 milions d’euros i espera arribar vendes de 26 milions d’euros en 2019 (EBITDA c.4m).

D’altra banda, tenint en compte les seves adquisicions addicionals recents, Enreach passarà a tenir una facturació de més de 180 milions d’euros.

En aquesta operació Masvoz ha comptat com a assessors exclusius de fusions i adquisicions amb Josep Pere Gutiérrez i Òscar Llaudet, socis de WindCorp Translink, els qui han destacat: «Ha estat un veritable plaer treballar amb l’equip de Masvoz per crear un líder europeu, en comunicacions unificades (UCaaS), al costat de Enreach.»

Una gran oportunitat de creixement a Europa

Amb la incorporació de Enreach i el suport financer de la companyia d’inversió Waterland, Masvoz busca consolidar la seva presència a Espanya i explotar les opcions de creixement en el mercat europeu. D’aquesta manera, Masvoz tindrà accés a una cartera més àmplia de comunicacions unificades (UCaaS) i proporcionarà la seva solució Cloud Contact Center d’atenció a client professional al grup Enreach.

.

.

KEY CONTACT

JOSEP PERE GUTIÉRREZ SOCI

T: (+34) 93 419 49 00
jpgutierrez@windcorp.net

 

ÓSCAR LLAUDET SOCI

T: (+34) 93 419 49 00
ollaudet@windcorp.net

CASOS D’ÈXIT

Llegiu més casos rellevants de transaccions corporatives

.

WindCorp Translink is a Corporate Finance firm that provides financial services to both national and international companies either listed or in the midmarket segment.

©2019 WindCorp Translink. All rights reserved.

Head Office

Avda. Diagonal 453 bis, 1º
08036 Barcelona
Phone: (+34) 93 419 49 00
Fax: (+34) 93 439 91 24
Email: windcorp@windcorp.net